Καλέστε μας: 2641 200 250 - Email: info@voipon.gr 

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Η VOIPON προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω της ιστοσελίδας "www.voipon.gr".
Η VOIPON είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, όπως ορίζεται παρακάτω.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς αυτής της πολιτικής:

"Προσωπικά Δεδομένα" σημαίνει:

 •     Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου
 •     Διεύθυνση IP
 •      Δεδομένα πληρωμής
 •      Εγγραφή δεδομένων κλήσεων

 

Ως "Υπηρεσίες" νοούνται όλες οι υπηρεσίες επικοινωνίας που παρέχει η VOIPON

 

 1. Συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων
 2. Η VOIPON χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή υπηρεσιών και χρεώσεων.
 3. Η VOIPON μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της.
 4. Η VOIPON μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για να αποτρέψει την κατάχρηση του συστήματός του ή / ή ενός λογαριασμού πελάτη.
 5. Η VOIPON μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας.
 6. Η VOIPON μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν αντιταθείτε σε αυτό.Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή και χωρίς χρέωση να επικοινωνήσετε με την VOIPON στην προαναφερθείσα διεύθυνση για να σταματήσετε οποιαδήποτε χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης ή προτροπής.
 7. Η VOIPON και οποιοσδήποτε συνεργάτης που εμπλέκεται στην παροχή υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τη μέγιστη περίοδο που επιτρέπεται από τους τοπικούς νόμους, κανονισμούς και κανονισμούς για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
 8. Αποκάλυψη και κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων
 9. Η VOIPON διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και δεν θα τα αποκαλύψει ποτέ σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
 10. Ωστόσο, αυτοί οι συνεργάτες είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες. Η VOIPON και οι συνεργάτες της απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
 11. Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν και να αποθηκευτούν στο Λουξεμβούργο και την Ελβετία, παρέχοντας επαρκές επίπεδο προστασίας.
 12. Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες που παρέχονται από την VOIPON, συμφωνείτε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορούν να διαβιβαστούν σε εταίρους στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε χώρες που παρέχουν επαρκή προστασία για την παροχή των Υπηρεσιών.
 13. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν επιπλέον να κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε υπάλληλο της VOIPON ή σε οποιονδήποτε εταίρο που συμμετέχει στην παροχή των Υπηρεσιών. Η ανακοίνωση προς αυτά τα τρίτα μέρη περιορίζεται στα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους για τους ίδιους σκοπούς με εκείνους της VOIPON.
 14. Ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων
 15. Η VOIPON χρησιμοποιεί τυπικές τεχνολογίες και διαδικασίες ασφαλείας για να διασφαλίσει την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, αποκάλυψη ή καταστροφή.
 16. Η VOIPON λαμβάνει μέτρα ασφαλείας, όπως τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κατά της μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα και κατά της τυχαίας απώλειας, καταστροφής ή βλάβης των Προσωπικών σας Δεδομένων.
 17. Οποιεσδήποτε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, προστατεύονται με κρυπτογράφηση.Η κρυπτογραφημένη επικοινωνία δημιουργείται χρησιμοποιώντας τεχνολογία Secure Sockets Layer (SSL)
 18. Πράγματι, το SSL παρέχει την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών, προκειμένου να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα, η ακεραιότητα των ανταλλασσόμενων πληροφοριών και η πιστοποίηση ταυτότητας αναγνωρίζοντας την ταυτότητα του προγράμματος, το πρόσωπο ή την εταιρεία με την οποία ανταλλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα.
 19. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
 20. Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα που επεξεργάζονται και αποθηκεύονται από το VOIPON.
 21. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση, να επικαιροποιήσετε, να διορθώσετε τα Προσωπικά Δεδομένα ή το αντικείμενο σας ανά πάσα στιγμή, για επιτακτικούς και νόμιμους λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, την επεξεργασία οποιωνδήποτε δεδομένων σχετικά με εσάς, μπορείτε να υποβάλετε γραπτή αίτηση στη διεύθυνση που υποδεικνύεται παρακάτω :

VOIPON
Καλυβίων 48
30131, Αγρίνιο
Ελλάδα
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου: 120180222