Καλέστε μας: 2641 200 250 - Email: info@voipon.gr 

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Πληρωμή της παραγγελία σας

Για την ευκολία και την εξυπηρέτηση των δυνητικών πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας, η VOIPON προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμών:

 

  1.   Μέσω PayPal.

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων.Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Διαδικτύου. Η εταιρεία που την χρησιμοποιεί ανήκει στην ίδια ομάδα με το eBay, έτσι οι περισσότερες συναλλαγές στο eBay πραγματοποιούνται μέσω του PayPal.

Με το PayPal μπορείτε:

Στείλτε χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό στο Paypal (όχι απαραίτητα ο αποστολέας ενός λογαριασμού, αρκεί μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα). Για να πάρετε χρήματα από κάποιον άλλο για να στείλετε τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Πώς λειτουργεί το PayPal;

Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε αυτά τα χρήματα από μια κάρτα (το Διαδίκτυο δεν διαθέτει κεφάλαια), να δεχτεί χρήματα από κάποιον ή να στείλει χρήματα σε κάποιον.Αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιον αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού, κάντε χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και κάνετε εγγραφή στο PayPal για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή μέσα απο την ειδικά κρυπτογραφημένη σελίδα, με τις λεπτομέρειες της κάρτας και του ποσού μας.

Με λίγα λόγια:

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα -> αποστολέας PayPal -> διεύθυνση PayPal -> τραπεζικοί λογαριασμοί παραλήπτη

Γιατί είναι ασφαλές το PayPal;

Επειδή μόνο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας. Ο παραλήπτης λαμβάνει μόνο χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς κάρτας. Ακόμη και όλες οι σελίδες είναι κρυπτογραφημένα, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας "hacker" δεν μπορεί να παρεμποδίσει δεδομένα συναλλαγών.

  1. Σε τραπεζικό λογαριασμό.

Από τη λίστα τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας εξυπηρετεί καλύτερα για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν η κατάθεση να γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής της παραγγελίας. Στο δελτίο κατάθεσης υποχρεωτικά αναφέρετε το πλήρες όνομα σας.

Σε αυτή την περίπτωση, το αίτημα αποστέλλεται μετά από έλεγχο της κατάθεσης και θα λάβετε email όπου θα αναφέρετε η ακριβή ημερομηνία της παραγγελίας σας. Προαιρετικά, αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2641200250 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

The bank accounts where you can deposit money is:

Account Name: account name

Account Holding Bank: Bank

Swift code:swiftcode

IBAN Number:iban